opc_loader
Openingstijden
Vrijdag:       10:00 - 17:00
Zaterdag:      10:00 - 17:00

Laatste zondagmiddag van de maand:

12:00-17:00

Merken

 

 

Gastenboek
Joke De bruin 
Was een feest om mijn bestelling uit te...
P Dielessen 
Vandaag mijn leuke industriele lampje binnen...
Arjan 
Vandaag twee prachtige lampen gekocht bij...
Pamela 
Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen....
Arjan 
Wij kochten een robuuste ronde tafel met 4...
Marlies 
Wat een feestelijk ingepakte bestelling...
Anne 
Sober en Stoer Wonen is méér dan DE MAX !...
Magda 
Lang op zoek geweest naar dé voor ons...

Over ons

Hoe uit een hobby een web- en fysieke winkel zijn ontstaan:

 

Al jaren houden wij ons hobbymatig bezig met de inrichting en styling van onze woning. Het creëren van een sobere, robuuste en stoere, maar toch warme en landelijke sfeer is onze uitdaging.

 

Daarvoor heb je mooie, vaak oude, doorleefde en eerlijke materialen nodig, waarnaar wij altijd op zoek zijn. Items waaraan de sporen van het verleden duidelijk zijn af te zien en waar vaak ook een verhaal aan zit. Regelmatig wordt ons om advies gevraagd bij het inrichten of herinrichten van een woonkamer, keuken of slaapkamer.

 

Hierdoor ontstaan vaak leuke contacten met eveneens gepassioneerde liefhebbers van deze woonstijl.

 

Regelmatig gingen wij op jacht naar bepaalde meubelstukken voor ons zelf of voor anderen indien zij ons dit verzochten. Vanuit deze hobbymatige benadering kwamen wij op het punt dat we een stap verder wilden gaan. Het starten van een webwinkel speelde al lang door ons hoofd omdat we steeds vaker prachtig mooie woonaccessoires en kleinmeubelen tegenkwamen waarnaar vast interesse voor was of iemand naar op zoek was.

 

De woonaccessoires en meubelen in onze webwinkel zijn met liefde en oog voor detail samengebracht. Onze voorwaarde is dat ze altijd zijn te rangschikken onder de zgn. Sober & Stoere stijl en binnen deze stijl te combineren zijn. Zo kwamen wij dan ook op de naam van onze winkel; Sober & Stoer wonen, wat staat voor sobere tinten, stoere materialen.

 

Inmiddels kunnen we met trots melden dat we ook een fysieke winkel hebben ingericht met ons assortiment en dat u van harte welkom bent op de vrijdagen en zaterdagen van 10-17 uur en op iedere laatste zondag van de maand van 12-17 uur. U vindt onze winkel in de prachtige historische binnenstad van Amersfoort, op Havik 21.

 

U kunt op het Havik max. 1 uur parkeren. Op Het Zand of bij het stadhuis is dit maximaal 4 uur. In de ondergrondse parkeergarage van het Stadhuis en St.Jorispleingarage kunt u 24 uur per dag parkeren (zie routebeschrijving op homepage). U bent dan slechts 300 meter verwijderd van onze winkel. U kunt een bezoek aan onze winkel prima combineren met een bezoek aan de geweldig sfeervolle oude binnenstad. Binnen 1 minuut wandelen bevindt u zich midden in het hart van de stad!

Laden en lossen is voor de deur mogelijk!

 

Kijk rustig rond in onze webwinkel en indien u vragen of wensen heeft, stel ze gerust. Wij reageren altijd z.s.m. op uw mail of nemen telefonisch contact met u op.

 U bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Arianne en Jan van Wijk

 

 

 

Menu