opc_loader
Openingstijden

Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 10 - 17 uur. Tevens de laatste zondag van de maand van 12 - 17 uur. De eerstvolgende koopzondag is op 31 oktober. U bent van harte welkom!

Merken

span class="imgbutton">


  
 

Gastenboek
Cynthia Buys 
Ik was al een tijdje op zoek naar een...
Dedy 
Dank jullie wel vd zeer snelle verzending...
Bart Steenwijk 
We hadden een onfortuinlijk probleem met...
Aleso 
Pas geleden weer een geweldig item gekocht:...
Nicole Gostelie 
In januari 2021 heb ik een eettafel gekocht...
Christa Lucke 
Hartelijk bedankt voor de oude houten...
Edwin 
Afgelopen zondag onverwachts in jullie...
elise 
Wil jullie hartelijk bedanken voor de...

Over ons

Hoe uit een hobby een web- en fysieke winkel zijn ontstaan:

 

Al jaren hielden wij ons hobbymatig bezig met de inrichting en styling van onze woning. Het creëren van een sobere, robuuste en stoere, maar toch warme en landelijke sfeer was onze uitdaging.

 

Daarvoor had je mooie, vaak oude, doorleefde en eerlijke artikelen en materialen nodig, waarnaar wij altijd op zoek waren. Items waaraan de sporen van het verleden duidelijk zijn waren te zien en waar vaak ook een mooi verhaal aan zat. Regelmatig werd ons om advies gevraagd bij het inrichten of herinrichten van een woonkamer, keuken of slaapkamer.

 

Hierdoor ontstonden vaak leuke contacten met eveneens gepassioneerde liefhebbers van deze woonstijl.

 

Regelmatig gingen wij op jacht naar bepaalde meubelstukken voor ons zelf of voor anderen indien zij ons dit verzochten. Vanuit deze hobbymatige benadering kwamen wij op het punt dat we een stap verder wilden gaan. Op een moment in ons leven waarin we opnieuw over onze toekomst moesten nadenken hebben we het roer omgegooid.

Het starten van een webwinkel speelde al lang door ons hoofd omdat we steeds vaker prachtig mooie woonaccessoires en kleinmeubelen tegenkwamen waarvoor vast interesse bestond of waar mogelijk iemand naar op zoek was. Begin 2013 was het zover em startten we met de webwinkel Sober & Stoer wonen.

 

De woonaccessoires en meubelen in onze webwinkel zijn met liefde en oog voor detail samengebracht. Onze voorwaarde is dat ze altijd zijn te rangschikken onder de zgn. Sober & Stoere stijl en binnen deze stijl te combineren zijn. Zo kwamen wij dan ook op de naam van onze winkel; Sober & Stoer wonen, wat staat voor sobere rustige tinten, stoere materialen.

 

Sinds oktober 2014 kunnen we met trots melden dat we ook een fysieke winkel hebben geopend en ingericht met ons assortiment en dat u van harte welkom bent op de vrijdagen en zaterdagen van 10-17 uur en op iedere laatste zondag van de maand van 12-17 uur. U vindt onze winkel in de prachtige historische binnenstad van Amersfoort, op Havik 21.

 

U kunt op het Havik max. 1 uur parkeren. Op Het Zand of bij het stadhuis is dit maximaal 4 uur. In de ondergrondse parkeergarages van het Stadhuis en St.Jorispleingarage kunt u 24 uur per dag parkeren (zie routebeschrijving op homepage). U bent dan slechts 300 meter verwijderd van onze winkel. U kunt een bezoek aan onze winkel prima combineren met een bezoek aan de geweldig sfeervolle oude binnenstad. Binnen 1 minuut wandelen bevindt u zich midden in het hart van de stad!

Laden en lossen is voor de deur mogelijk!

 

Kijk rustig rond in onze webwinkel en indien u vragen of wensen heeft, stel ze gerust. Wij reageren altijd z.s.m. op uw mail of nemen telefonisch contact met u op.

 U bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Arianne en Jan van Wijk