opc_loader
Openingstijden

OPENINGSTIJDEN:

Onze winkel in Amersfoort is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

KOOPZONDAG: 18 december 12 -  17 uur

Op overige werkdagen is een bezoek op afspraak mogelijk.

Voor vragen mail info@soberenstoerwonen.nl of bel 06-12640920

Merken

 

 

 

Gastenboek
Fam. Breedveld 
Zo blij met onze aankoop, chinese dressoir 5...
Riëtte  
Vandaag al de twee prachtige kruiken binnen...
Kees kroes 
Het is een hele mooie winkel en vriendelijke...
Cynthia Buys 
Ik was al een tijdje op zoek naar een...
Dedy 
Dank jullie wel vd zeer snelle verzending...
Bart Steenwijk 
We hadden een onfortuinlijk probleem met...
Aleso 
Pas geleden weer een geweldig item gekocht:...
Nicole Gostelie 
In januari 2021 heb ik een eettafel gekocht...
Merken

Over ons

Hoe uit een hobby een web- en fysieke winkel zijn ontstaan:

 

Al jaren hielden wij ons hobbymatig bezig met de inrichting en styling van onze woning. Het creëren van een sobere, robuuste en stoere, maar toch warme en landelijke sfeer was onze uitdaging.

 

Daarvoor had je mooie, vaak oude, doorleefde en eerlijke artikelen en materialen nodig, waarnaar wij altijd op zoek waren. Items, waaraan de sporen van het verleden duidelijk  waren af te zien en waar vaak ook een mooi verhaal aan zat. Regelmatig werd ons om advies gevraagd bij het inrichten of herinrichten van een woonkamer, keuken of slaapkamer.

 

Hierdoor ontstonden vaak leuke contacten met eveneens gepassioneerde liefhebbers van deze woonstijl.

 

Regelmatig gingen wij op jacht naar bepaalde meubelstukken voor ons zelf of voor anderen, indien zij ons dit verzochten. Vanuit deze hobbymatige benadering kwamen wij op het punt dat we een stap verder wilden gaan. Op een moment in ons leven waarin we opnieuw over onze toekomst moesten nadenken hebben we het roer omgegooid.

Het starten van een webwinkel speelde al lang door ons hoofd omdat we steeds vaker prachtig mooie woonaccessoires en kleinmeubelen tegenkwamen waarvoor vast interesse bestond of waar mogelijk iemand naar op zoek was. Begin 2013 was het zover en startten we met de webwinkel Sober & Stoer wonen.

 

De woonaccessoires en meubelen in onze webwinkel zijn met liefde en oog voor detail samengebracht. Onze voorwaarde is dat ze altijd zijn te rangschikken onder de zgn. Sober & Stoere stijl en binnen deze stijl te combineren zijn. Zo kwamen wij dan ook op de naam van onze winkel; Sober & Stoer wonen, wat staat voor sobere rustige tinten, stoere materialen.

 

Sinds oktober 2014 kunnen we met trots melden dat we ook een fysieke winkel hebben geopend en ingericht met ons assortiment en dat u van harte welkom bent op vrijdag en zaterdag van 10-17 uur. U vindt onze winkel in de prachtige historische binnenstad van Amersfoort, op Havik 21.

 

Kijk rustig rond in onze webwinkel en indien u vragen of wensen heeft, stel ze gerust. Wij reageren altijd z.s.m. op uw mail of nemen telefonisch contact met u op.

 U bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Arianne en Jan van Wijk