opc_loader
Openingstijden

Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 10 - 17 uur. Tevens de laatste zondag van de maand van 12 - 17 uur. De eerstvolgende koopzondag is op 31 oktober. U bent van harte welkom!

Merken

span class="imgbutton">


  
 

Gastenboek
Cynthia Buys 
Ik was al een tijdje op zoek naar een...
Dedy 
Dank jullie wel vd zeer snelle verzending...
Bart Steenwijk 
We hadden een onfortuinlijk probleem met...
Aleso 
Pas geleden weer een geweldig item gekocht:...
Nicole Gostelie 
In januari 2021 heb ik een eettafel gekocht...
Christa Lucke 
Hartelijk bedankt voor de oude houten...
Edwin 
Afgelopen zondag onverwachts in jullie...
elise 
Wil jullie hartelijk bedanken voor de...

Gastenboek

Cynthia Buys Amersfoort 23-06-2021 22:28
Ik was al een tijdje op zoek naar een salontafel, moest echt iets uniek zijn wat precies zou passen bij mijn inrichting. Nu had ik een mooie stoere gezien in de winkel. Ik raakte in gesprek met de eigenaar en gaf aan dat ik zo benieuwd was hoe hij zou staan in mijn woonkamer. Omdat ik in de buurt woon, kwam hij gewoon 'even' langs met de tafel. Die stond natuurlijk geweldig! Dus afgerekend en de trotse eigenaar van een mooi exemplaar die zo goed tot zijn recht komt in mijn woonkamer. Zo lief en bijzonder dat dit zo kon. Ik kom zeker weer terug als ik iets moois/unieks zoek!
Dedy Mijdrecht 26-05-2021 14:04
Dank jullie wel vd zeer snelle verzending van het enorme houten Asdeel op voet ,hij is super gaaf!! en wat super lief het heerlijke geurkaarsje,het prachtige woonwinkel boekje en de waxinelampjes,zo leuk en lief graag tot een volgende x.,Groetjes Dedy
Bart Steenwijk Hellevoetsluis 18-03-2021 19:37
We hadden een onfortuinlijk probleem met onze bestelling wat direct boven verwachting door Sober en Stoer Wonen is opgelost! Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Ik kan en zal Sober en Stoer wonen zeker aan iedereen aanbevelen.
Aleso Scheveningen 15-02-2021 11:10
Pas geleden weer een geweldig item gekocht: kleine betaaltafel!
Super leuk! Goed verpakt ontvangen.
Bedankt weer voor dit unieke stuk Jan, Arianne en team!
Succes in deze rare tijden!
Liefs Alessandra.Xx
Nicole Gostelie Amsterdam 26-01-2021 16:49
In januari 2021 heb ik een eettafel gekocht bij Sober & Stoer wonen. Op mijn verzoek is de tafel (zonder bijkomende kosten) lager gemaakt, bezorgd en in weer in elkaar gezet door de eigenaar. Ik ben niet alleen bijzonder blij met de mooie tafel maar ook de service is geweldig. De tafel werd precies op het afgesproken tijdstip afgeleverd en tot tevredenheid in elkaar gezet. Dank nogmaals!
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...VolgendeToon alles