opc_loader
Openingstijden

Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 10 - 17 uur. Tevens de laatste zondag van de maand van 12 - 17 uur. De eerstvolgende koopzondag is op 31 oktober. U bent van harte welkom!

Merken

span class="imgbutton">


  
 

Gastenboek
Cynthia Buys 
Ik was al een tijdje op zoek naar een...
Dedy 
Dank jullie wel vd zeer snelle verzending...
Bart Steenwijk 
We hadden een onfortuinlijk probleem met...
Aleso 
Pas geleden weer een geweldig item gekocht:...
Nicole Gostelie 
In januari 2021 heb ik een eettafel gekocht...
Christa Lucke 
Hartelijk bedankt voor de oude houten...
Edwin 
Afgelopen zondag onverwachts in jullie...
elise 
Wil jullie hartelijk bedanken voor de...


Over Carte Colori


Kalkverf is de oudste verf die er bestaat. Het is een natuurlijk, milieuvriendelijk product dat ‘ademt’. Poederig en zacht en heel geschikt om een warme sfeer mee te creëren. De basis voor de Carte Colori kalkverf wordt nog altijd op traditionele wijze in Italië bereid.

Carte Colori was in 1995 het eerste bedrijf dat deze authentieke verfsoort in Nederland introduceerde en heeft een eigen unieke kleurlijn ontwikkeld.

Alle kleuren worden in Nederland met de hand gemengd. Het bindmiddel in de Carte Colori kalkverf is marmerpoeder en niet een synthetisch bindmiddel zoals bij andere kalkverven het geval is.

Voor het kleurenaanbod klikt u op een verfsoort naar keuze. U kunt natuurlijk ook een keer langskomen in onze winkel om de kleurkaarten in het echt te bekijken. Alle Carte Colori verven zijn in alle 92 kleuren te verkrijgen.

Kalkverf <--- klik hier

Zoals op deze afbeelding te zien is, geeft Kalkverf van Carte Colori een zachte poederige mediterrane uitstraling. Kalkverf is gemakkelijk aan te brengen. Op de site van Carte Colori zijn enkele video's te bekijken, waarin uitleg wordt gegeven over de verftechnieken.

Kalkverf is geschikt voor elke ondergrond en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, zowel bij nieuwbouw als restauratie. Op de meeste ondergronden zoals latex en gipsplaat is het verstandig om Kalkprimer Corifondo te gebruiken voor het beste resultaat. Wilt u de kalkverf beschermen, dan kunt u overwegen om Carte Colori Zeer Matte Vernis over de kalkverf heen aan te brengen.
 

Krijtverf <--- klik hier

Krijtverf is net als kalkverf een zeer matte poederige verf, welke, in tegenstelling tot kalkverf, een egale uitstraling geeft, dus niet het gevlekte effect laat zien.

Krijtlak <--- klik hier

Krijtlak is een matte lak die ideaal is voor het schilderen van meubels en andere houten oppervlakken. Kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Metallic Verf <--- klik hier

Speciale Metallic Verf van Carte Colori

Vloerverf <--- klik hier

Carte Colori heeft ook extra sterke verf speciaal voor uw vloeren.

Testers <--- klik hier

Indien er twijfel bestaat over de te kiezen kleur heeft Carte Colori handige testpotjes in Kalk- en Krijtverf beschikbaar, waarmede een proefstukje op de wand kan worden aangebracht.

Zo kan het beste het uiteindelijke effect worden beoordeeld, welke afhankelijk is van achtergrond en lichtval.

De potjes kosten € 5,00 per stuk

Kwasten <--- klik hier

Voor het verven met Kalkverf zijn door Carte Colori speciale kalkkwasten ontwikkeld welke een goede dekking geven en mooie strakke lijnen geven langs plafonds en kozijnen.

Overige <--- klik hier

Wij kunnen u het gehele assortiment Carte Colori leveren, zoals op de site van Carte Colori wordt weergegeven.

Voor snelle levering kunnen wij de verf rechtstreeks via Carte Colori laten verzenden.

Voor de originele Carte Colori kleurkaarten in hoge resolutie klikt u hier.