opc_loader
Openingstijden

Onze winkel in Amersfoort is geopend op vrijdag en zaterdag van 10 - 17 uur. Tevens zijn wij op zondag 26 juli geopend van 12 - 17 uur.

U bent van harte welkom!

Merken

span class="imgbutton">

 

 

 

 

Gastenboek
Ilona Eerhardt 
Goedemorgen Hartelijk dank voor de prima...
Nine 
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de...
Marianne 
Bedankt voor de snelle afhandeling. Lampen...
Sheryl 
Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling en...
AndrewVem 
Moving mo = 'modus operandi' of expression....
Manuelweala 
Типография АртСДМ –...
Carlo&Cindy 
Normaal gaan we altijd even shoppen bij...
Kitty en Henk de Gooyert 
We zijn zeer gelukkig met de beide...

ZITHOEK LOSSE ELEMENTENBANK VIVARO Zit super lekker!!

0,00

Uitverkocht

Voorraad
Aantal:
  0  items

Prachtige losse elementen bank / zithoek Vivaro die ook nog eens geweldig lekker zit !! Geheel zelf samen te stellen uit meerdere beschikbare zit-elementen, zoals : Ottomane, sofa, 1- en 3-zits eventueel met leuning en hocker. Leverbaar in prachtige kwaliteit stoffen en leder. Keuze uit vele kleuren en in afwerking ( opgestikte naad of vlindernaad ).

Heerlijke bank van hoogstaande kwaliteit met een aangename prijsstelling. De opstelling op de afbeeldingen is te zien in onze showroom en bestaat uit:

1 x Ottomane, 1 x Sofa, 2 x 1-zits zonder arm en een grote zithoek. De prijs van dit voorbeeld in deze prachtige kwaliteit stof met vlindernaad kost € 2572,00. (384 x 245 cm)

Met de losse elementen bent u flexibel in de opstelling. U kunt elementen wisselen van plek of loskoppelen en bijv. op een andere plek in de kamer plaatsen.

Stel zelf uw ideale zithoek samen. Bij de afbeeldingen vindt u een overzicht van de te verkrijgen elementen en afmetingen.

Kom gezellig langs en test de bank zelf!