opc_loader
Openingstijden

Het is vanaf 3 maart mogelijk om op afspraak vrijblijvend een bezoek aan onze winkel te brengen. Dat kan van do t/m zat of in overleg op een andere dag. Neem contact op via 06-12640920 of mail info@soberenstoerwonen.nl.

We nemen er ruim de tijd voor. U bent van harte welkom!

Merken

span class="imgbutton">

 

 

 

 

Gastenboek
Aleso 
Pas geleden weer een geweldig item gekocht:...
Nicole Gostelie 
In januari 2021 heb ik een eettafel gekocht...
Christa Lucke 
Hartelijk bedankt voor de oude houten...
Edwin 
Afgelopen zondag onverwachts in jullie...
elise 
Wil jullie hartelijk bedanken voor de...
Claudia  
Heel erg bedankt voor alle mooie tips en...
Marion Bouw 
Heel erg bedankt voor de mooie houten...
Marion 
Weer een superleuke stoere industriele...

ZITHOEK LOSSE ELEMENTENBANK VIVARO Zit super lekker!!

0,00

Uitverkocht

Voorraad
Aantal:
  0  items

Prachtige losse elementen bank / zithoek Vivaro die ook nog eens geweldig lekker zit !! Geheel zelf samen te stellen uit meerdere beschikbare zit-elementen, zoals : Ottomane, sofa, 1- en 3-zits eventueel met leuning en hocker. Leverbaar in prachtige kwaliteit stoffen en leder. Keuze uit vele kleuren en in afwerking ( opgestikte naad of vlindernaad ).

Heerlijke bank van hoogstaande kwaliteit met een aangename prijsstelling. De opstelling op de afbeeldingen is te zien in onze showroom en bestaat uit:

1 x Ottomane, 1 x Sofa, 2 x 1-zits zonder arm en een grote zithoek. De prijs van dit voorbeeld in deze prachtige kwaliteit stof met vlindernaad kost € 2722,00. (384 x 245 cm)

Met de losse elementen bent u flexibel in de opstelling. U kunt elementen wisselen van plek of loskoppelen en bijv. op een andere plek in de kamer plaatsen.

Stel zelf uw ideale zithoek samen. Bij de afbeeldingen vindt u een overzicht van de te verkrijgen elementen en afmetingen.

Kom gezellig langs en test de bank zelf!